De Revit & IFC Gebruikersdag II

De Revit & IFC Gebruikersdag II

Na een succesvolle IFC dag in November 2018, slaan de Revit Gebruikersgroep en buildingSMART BENELUX de handen weer ineen en organiseren een tweede IFC gebruikersdag.

5 April 2019 op het Hoofdkantoor Schiphol.

Keynote

Jon Mirtschin Geometry Gym

Waar we het tijdens het vorige event nog moesten doen met een Live online verbinding zal Jon Mirtschin deze keer de keynote verzorgen.

Het programma staat verder in het teken van de buildingSMART summit in Düsseldorf met een terugkoppeling van de meest recente ontwikkelingen rondom IFC zoals Linked Data & IFCOWL door onder andere Pieter Pauwels.

Ook kijken we naar praktische samenwerking met IFC voor verschillende softwarepakketten met zowel presentaties over IFC-uitwisseling, BCF,  Case Studies, open source en much more!

Het vorige event was volledig uitverkocht dus mis het niet en meld u snel aan.Deelname aan dit event is gratis voor Studenten, leden van de RevitGG en buildingsSMART. Ook niet – leden zijn welkom tegen een kleine vergoeding.

Om te zorgen dat het weer een geslaagd event wordt wil de RevitGG graag weten hoeveel gasten wij mogen verwachten dus meldt u aan via de onderstaande link. Er zijn 150 plaatsen beschikbaar

Aanmelden verplicht
Sluit Menu