Van de voorzitter

Van de voorzitter

Beste leden van de Revit GG,

2014 was een goed jaar voor de Revit GG. We hebben mooie dingen bereikt zoals de lancering van de DRS 2.0 (ietswat verlaat), het initieren van de stichting DRS en het volwassen laten worden van de expertgroep MEP. Wat we als vereniging allemaal kunnen bereiken blijkt mijn inziens uit het feit dat de open source IFC exporter nu onderdeel uitmaakt van de officiƫle Autodesk Revit 2015 release! Daarnaast is het leden aantal wederom doorgegroeid en telt onze vereniging op dit moment 150 leden.

2014 was voor mij persoonlijk een jaar van grote verandering. Na 7 mooie jaren bij Hendriks ben ik begin van het jaar overgestapt naar VolkerWessels regio midden. Binnen die functie ben ik verantwoordelijk voor het implementeren van BIM, LEAN en ketensamenwerking bij een 4-tal bedrijven. Deze uitdaging heeft ertoe geleid dat ik mijzelf minder heb kunnen inzetten voor de Revit GG dan ik graag had gewild. Hierdoor ben ik voor mijn gevoel ‘achterop’ geraakt in visie en uitwerking ten opzichte van de andere bestuursleden en dat vindt ik niet eerlijk richting hen. Daarom heb ik besloten om per januari 2015 af te treden als voorzitter.

Ik wens het huidige bestuur en haar leden, alle goeds en alle wijsheid toe in 2015. Maak er een mooi jaar van en vergeet niet wat Joseph Jaworski ooit zei: “Wij denken ten onrechte dat we het systeem niet kunnen veranderen. Maar wij zijn het systeem. Als wij veranderen, veranderen teams, de organisatie en de wereld.”

Groet,

Cyrille Pennavaire

Voorzitter

Sluit Menu