RevitGG Computational Design Day – 18 Juni TU Delft

RevitGG Computational Design Day – 18 Juni TU Delft

Op 18 juni aanstaande organiseert de RevitGG in samenwerking met de TU Delft leerstoel Computation in Architecture (CiA) de Computational Design Day.

Tijdens deze dag kijken we naar het gebruik van onder andere Dynamo, Grasshopper en Speckle. Er worden Case Studies gepresenteerd door vooraanstaande bureau’s zoals Mecanoo en Royal Haskoning. Data staat niet op zichzelf en de ontwikkelaars van Speckle laten zien hoe je data uitverschillende bronnen kunt hergebruiken.

Verder kunnen we de volgende sprekers al aankondigen: Daniel Hurtubise (Data | Shapes) & Jeroen Coenders (White Lioness)

Ook is er een Laboratory waar je hulp kunt krijgen van onze Expert sprekers met je eigen projecten, dus neem zeker je laptop en je project mee!

Voor iedereen die wel eens meer wilde weten over Computational Design maar er nog nooit aan toe was gekomen zijn er ook beginnerslessen in Dynamo en Grasshopper.

Het vorige event was volledig uitverkocht dus mis het niet en meld u snel aan. De kosten voor het bijwonen van dit event zijn €35,- voor RevitGG leden en Studenten. Ook niet – leden zijn welkom zij betalen €75,-.

Om te zorgen dat het weer een geslaagd event wordt wil de RevitGG graag weten hoeveel gasten wij mogen verwachten dus meldt u aan via de onderstaande link.

Aanmelden verplicht
Sluit Menu