DRS op de RTC Europe 2014 in Dublin

DRS op de RTC Europe 2014 in Dublin

RTC-EU-2014-500X247

Vorig jaar vond er in Delft de eerste Revit Technology Conference(RTC) Europe plaats. Deze twee daagse conferentie was een groot succes. Er waren Revit experts uit meer dan 20 landen vertegenwoordigd. Naast een sterk programma vond er ook een forum discussie plaats over de verschillende standaarden onder andere de Dutch Revit Standards(DRS).

We zijn ondertussen alweer een jaar verder en de RevitGG heeft heel hard gewerkt aan versie 2.0 van de DRS die ondertussen al met veel succes is gepresenteerd net voor de zomer. Aan het einde van deze maand, van donderdag 30 oktober tot en met zaterdag 1 November, zal de tweede RTC Europe plaats vinden in Dublin. Ook dit jaar is de RevitGG weer van de partij. Op deze conferentie waar de beste Revit guru’s van over de hele wereld zich verzamelen zal Mark Wieringa samen met Martijn de Riet namens de RevitGG de Dutch Revit Standards 2.0 presenteren aan een internationaal publiek.

Dit jaar zal de RTC Europe drie dagen duren en in het totaal meer dan 80 lezingen kennen. Deze lezingen vinden plaats in 5 afzonderlijke parallelle sessies waarvan er ook nog 1 een workshop zal zijn. Op de tweede dag van de conferentie is er een volledige serie lezingen die gewijd is aan Standaardisering. Naast de presentatie van de DRS 2.0 aan het internationale publiek zal ook Wim Tas aanwezig zijn om tijdens het “MEP Standards Panel” de RevitGG en de DRS te vertegenwoordigen. Verder is er nog een lezing over de Deense CCS classificatie die binnenkort zal worden opgenomen in een ISO-norm. Ook zullen er meerdere lezingen zijn over het gebruik van IFC. De lezingen serie over standaardisatie zal worden afgesloten met een forum discussie.

Naast de lezingen over standaardisatie kent de RTC Europe dit jaar een ijzersterk programma met natuurlijk lezingen over Revit Architecture, Structure, MEP, Construction en Dynamo. Hiernaast zijn er verder nog lezingen over BIM-Management, API & Scripting, Calculatie, Visualisatie, Simulatie & Analyse en Beheer & Onderhoud. Wil je het programma uitgebreid bestuderen kijk dan hier.

De RTC Europe kent verder nog een uitgebreid sociaal programma waar de discussies tot laat in de nacht zullen worden gevoerd. Zo is er op de donderdag een welkomst borrel. De vrijdag zal worden afgesloten onder het genot van een echte Guinness in de Guinness brouwerijen. En natuurlijk wordt de RTC Europe zoals gebruikelijk afgesloten met het traditionele gala diner.

Momenteel is zijn er al meer dan 250 inschrijvingen voor de RTC Europe en het lijkt er sterk op dat de conferentie zal uitverkopen. Door deze overweldigende aandacht voor de RTC Europe is er op de vrijdag een 6e serie lezing toegevoegd aan het programma. Dus wil je er nog bij zijn en deze unieke conferentie meemaken meld je dan nog snel aan via de volgende website waar je ook alle informatie over de RTC Europe kunt vinden.

Wij hopen natuurlijk op een sterke Nederlandse vertegenwoordiging op de RTC Europe in support van de DRS, dus meld je snel aan nu het nog kan! Wij hopen je daar te zien.

 

 

 

 

Sluit Menu