Lid worden

Lid worden

Wilt u het werk van de RevitGG ondersteunen of eraan bijdragen of helpen bij activiteiten? Dan nodigt de RevitGG u van harte uit om lid te worden en op de eerst volgende meetup mee te doen.

De RevitGG is een van oudste Revit Gebruikersgroepen in de wereld en heeft een lange geschiedenis in het delen van kennis en het verbeteren van het werken met Revit. We willen allemaal graag wat nieuws leren en de RevitGG zorgt ervoor dat we deze kennis met elkaar kunnen delen zoals op Dynamo MeetUps, en grotere Events zoals de IFC-Gebruikersdag en de DynamoDay met internationale sprekers. Naast korting voor onze eigen events kunnen leden ook korting krijgen voor internationale conferenties zoals de RTC (Revit Technology Conference) en de huidige BILT.

Naast kennisdeling heeft de RevitGG ook een lange geschiedenis als het gaat om het standaardiseren van de werkmethodieken met Revit als eerste de “Best Practices” 2008-2010 en later de “Dutch Revit Standards” (DRS)2011 wat uiteindelijk de NLRS (Nederlandse Revit Standaard) 2015 is geworden.

Voor het beheer van de NLRS heeft de RevitGG de Stichting Revit Standards opgericht. De RevitGG is een belangrijke stakeholder in de stichting en heeft een vaste plek in het bestuur van de stichting. De RevitGG vertegenwoordigd in de stichting haar leden en garandeert hiermee een evenwichtige ontwikkeling van de NLRS. Via de RevitGG hebben leden dus ook invloed en kunnen ze bijdragen aan de ontwikkeling van de NLRS.

Genoeg redenen om lid te worden dus. Want voor een kleine bijdrage organiseren wij voor onze leden Meetups en Events over relevante onderwerpen en u steunt indirect de Ons werk bij en aan het beheer en ontwikkeling van de NLRS.

Ook wil de RevitGG graag studenten betrekken bij de ontwikkelingen rondom het onderwerp BIM. Er is dan ook een speciaal gratis lidmaatschap voor studenten.

De wereld staat natuurlijk niet stil en de RevitGG ook niet en wij zullen ons blijven bezighouden met recente ontwikkelingen op BIM gebied en Open Source. Dus wordt lid en ontmoet de community en leer nieuwe dingen en ontwikkelingen of deel je kennis.

U kunt zich online aanmelden voor lidmaatschap van de RevitGG

Aanmelden voor lidmaatschap van de RevitGG

Sluit Menu