Kennisdeling en ALV

Kennisdeling en ALV

Beste Leden van de Revit Gebruikers Groep

De Nederlandse Revit Gebruikers Groep(RevitGG) is op de Sydney Revit Usergroup na de oudste onafhankelijke Revit Gebruikers Groep ter wereld. Wij zijn echter niets zonder voldoende actieve leden. Daarom willen wij u van harte uitnodigen voor de Algemene Leden Vergadering op 10 Juli aanstaande. Graag willen wij met onze leden tijdens de ALV de plannen voor het komende jaar en de koers van de RevitGG met u bespreken.

Voorafgaand aan de Algemene Leden Vergadering wordt er een presentatie gegeven door Gordon Price over hoe Revit goed uit te rollen binnen uw organisatie(installatie). En een sessie over Do’s en Don’ts bij het werken met Revit. Aan deze sessie kunt u zelf actief aan meedoen, heeft u nog “Tips & Tricks” en wilt u die delen met anderen dan bent u van harte uitgenodigd.

Veel van onze werkzaamheden en besprekingen vinden ‘achter de schermen’ plaats. Wij schuiven die schermen graag opzij, en hebben het liefst een zo breed mogelijke betrokkenheid van jullie, onze leden. De ALV is het moment dat wij jullie uitnodigen voor reflectie, en voor het delen van enthousiasme, maar soms ook irritaties, bij de praktijk van Revit / BIM.

BIM ontwikkelt zich momenteel snel in België, en de RevitGG heeft daar het afgelopen jaar meerdere bijeenkomsten gehouden. Over de ontwikkelingen in België zal u ook worden bijgepraat.

Als RevitGG lid heeft u ook indirect invloed op de Nederlandse Revit Standaard NLRS, de RevitGG is namelijke Stakeholder van de Stichting Revit Standards (beheerder van de NLRS) en heeft een permanente vertegenwoordiging in het bestuur van deze stichting. Graag informeren wij u over de ontwikkeling van de NLRS het afgelopen jaar en horen wij uw mening.

 

Locatie en tijdstip: Multatulilaan 12 te Culemborg van 13.30 tot 16.30 uur (inloop vanaf 13.00 uur).
Vergeet ook niet collega’s te attenderen op deze ALV.

Wilt u zelf nog stukken inbrengen dan kunt u deze mailen naar info@revitgg.nl onder vermelding van ALV. Ook voor deze bijeenkomst willen wij graag weten hoeveel leden wij mogen verwachten. Meld u aan via het aanmeldformulier:

Aanmeldformulier

Ook de bijbehorende bestanden zijn te vinden met behulp van deze link:
Bestanden

Sluit Menu